(Rest)afvalvrij leven moeilijk? Ga de uitdaging aan! (12.5.2018)

(Rest)afvalvrij leven moeilijk? Ga de uitdaging aan!

Hoe goed ben jij in het verminderen van restafval in jouw huishouden? Doe mee  aan 100-100-100 en ga de uitdaging aan. In 100 dagen werk je met zoveel mogelijk andere huishoudens uit Loon op Zand naar 100% restafvalvrij!

Iedereen kan  meedoen: van jong tot oud. Van een eenpersoonshuishouden tot een groot gezin. Van vrijstaand wonend tussen de weilanden tot een appartement in winkelgebied.

Schrijf je in

Als  deelnemer aan deze proef sta je er natuurlijk niet alleen voor. Op het platform loonopzand.100-100-100.nl kun je ervaringen, foto’s, video’s en tips delen. Daarnaast ga je samen met andere deelnemers aan de slag met weekopdrachten en krijg je tips van professionals. Wekelijks vul je op het platform de hoeveelheid restafval in op de ‘afvalmeter’. Hier wordt zichtbaar hoe je presteert ten opzichte van andere deelnemers en ten opzichte van het gemiddelde in de gemeente.

Inschrijven kan tot en met 23 mei via loonopzand.100-100-100.nl. Maak de uitdaging nóg leuker en vraag je vrienden, kennissen en familie om mee te doen!

Download hier de speciale actieflyer (.pdf-bestand)