Homepage Wereldgemeente Loon op Zand

Investeer in de windmolens van Spinderwind (13.07.2018)

Burgerwindpark op De Spinder

Ons lokale Energiecollectief EcLoZ realiseert samen met 10 andere energiecoöperaties vier windmolens op het terrein van De Spinder, in het noorden van Tilburg. Dit park gaat voldoende elektriciteit produceren om 7.500 huishoudens van groene stroom te voorzien.

Wij zorgen daarmee in onze eigen buurt voor de productie van onze eigen elektriciteit. En we zijn op zoek naar investeerders. En dat kun jij zijn!


Wat kost het en hoe doe je mee?

Als je lid bent van EcLoZ kun je van 17 juli tot en met 31 augustus 2018 participeren in Coöperatieve Vereniging Burgerwindpark De Spinder U.A. 

Het lidmaatschap van EcLoZ kost € 20,- per jaar.  Een Spinderdeel kost € 250,-. Daarmee maak jij duurzame energie van windmolens mee mogelijk en profiteer je van de opbrengst.

Zet de stap en investeer in een betere luchtkwaliteit voor onszelf en voor onze (klein)kinderen. Kijk voor meer info op www.spinderwind.nl.


Waarom investeren in een windpark?
We verbruiken met zijn allen steeds meer energie. Het grootste deel van deze energie is niet duurzaam opgewekt. Om dat te veranderen moeten we in Nederland energieneutraal worden. Dat betekent evenveel duurzame energie produceren als je gebruikt. De nieuwe windmolens dragen daar een flink deel aan bij.

Nieuwsoverzicht