Global Goals Vlaggendag op 25 september (24.09.2020)

ECLoZ | om met besparingsadviezen op 25 september op de weekmarkten in Loon op Zand en Kaatsheuvel

Op vrijdag 25 september – Global Goals Vlaggendag – wordt dan ook in alle drie de kernen de Global Goals vlag gehesen. Initiatief is destijds genomen door burgerplatform Wereldgemeente Loon op Zand die zich nog steeds, samen met inwoners, ondernemers en gemeente, inzet voor duurzaamheid en eerlijke handel. Vanuit dit initiatief is in 2015 ECLoZ ontstaan, het Energiecollectief in de Gemeente Loon op Zand.

Voor een energiebesparingsgesprek en gratis ledlamp, kom vrijdag 25 september naar de weekmarkt in Loon op Zand of Kaatsheuvel!

Energie besparen = geld besparen. GRATIS Led-lamp helpt u op weg!
Een goede stap op weg naar een duurzame samenleving is beperking van energiegebruik. Hoe minder gebruik, hoe minder hoeft te worden opgewekt. Dat is ook de insteek van ECLoZ | om, die de inwoners van de gemeente graag wil stimuleren om aan de slag te gaan met besparingsmaatregelen. Global Goals dag wordt daarom aangegrepen om op de weekmarkten in Loon op Zand en Kaatsheuvel aanwezig te zijn met besparingsadviezen.

Er kan een kort gesprek worden gevoerd met een van de lokale energiecoaches van ECLoZ, die als steuntje in de rug een led-lamp uitdeelt. Ook voor advies over lokaal opgewekte groene stroom van zonne- en windenergie kan men er terecht.

Energiecoach aan huis via Energieloket
Voor een uitgebreider gesprek met een energiecoach thuis kan een afspraak gemaakt worden via het digitale Energieloket in de gemeente Loon op Zand.